Custom Paint

Wil je geen standaardartikel dat je in elke winkel vind? Geen massaproduct? Denk dan eens aan de Done for you service. Met veel plezier & passie beschilder ik al jaren unieke geboortestoeltjes, herinneringskisten, speelgoedkisten, geboorteklokken, geboortekisten en dergelijke voor u. In de kleuren & stijl van je eigen ingestuurde geboortekaartje. Zo heb je altijd een uniek & persoonlijk cadeau wat erg in de smaak valt bij de kersverse ouders. Je laat zien dat je dat je om ze geeft en er tijd een aandacht aan besteed.

Na binnenkomst van het kaartje maak ik een persoonlijk ontwerp (maatwerk) en ga daarna aan de slag. Ik schuur, schilder met kwalitatieve verf en lak de producten af.

Subcategorieën

 • Kraamcadeau's

  Al deze kraamcadeaus worden naar wens beschilderd. Vaak met 1 of meerdere elementen in de kleur en stijl van het geboortekaartje. Ook alleen een naam is mogelijk. Je kunt kiezen voor een volledig pakket inclusief de aanlevering van een kinderstoeltje of houten kist. Ook mag je zelf een eigen product aanleveren, mits dit schilderklaar wordt aangeleverd (dus geschuurd en zonder onderlagen, want hier gaat veel tijd inzitten)

  Maken op bestelling is beter dan het overproduceren van goederen die uiteindelijk weer worden vernietigd. En je hebt ook nog eens een uniek en handgeschilderd lokaal gemaakt kraamkado. 

 • Trouwcadeau's

  Ken je dat? Je bent op zoek naar speciaal cadeau , maar in de winkel vind je alleen de standaardproducten en het massawerk. Je ziet wel leuke dingen maar bent er toch niet zeker van of het hun smaak wel is. Met een handbeschilderde trouwkist kun je ervoor zorgen dat je het perfect passende cadeau voor het bruidspaar hebt. Het wordt immers in hun eigen stijl (de stijl van het trouwkaartje beschilderd) en de datum en namen komen erbij op. Wat is er nu persoonlijker dan dat? Je kunt zelf eventueel nog (extra) dingetjes toevoegen in deze trouwkist, zoals een felicitatiekaartje, flesjes wijn of iets anders leuks.

  De voordelen van een handbeschilderde kist zijn dat ik alles naar wens kan beschilderen. Zijn er elementen die extra belangrijk zijn. Toch een gedichtje erbij op? Of hun lievelingsquote? Het kan allemaal. Ook laten veel mensen gewoon aan mij over hoe het mooist uitkomt en sturen alleen kaartje in en zoeken zelf alleen het model kist uit wat ze aanspreekt. 

 • Kinderkunst

  Ken je dat? Je bent op zoek naar speciaal cadeau , maar in de winkel vind je alleen de standaardproducten en het massawerk. Je bent op zoek naar iets unieks en origineels wat in de smaak valt bij kersverse ouders. of ook als kindercadeau voor de verjaardag van 1,2,3 jaar. 

  Deze geboorteschilderijen worden stuk voor stuk met de hand beschilderd in de kleuren -en stijl van het geboortekaartje. Met de naam van het kindje. Ook de geboortedatum kan erbij op. Wat is er nu persoonlijker dan dat?

  De voordelen van een geboorteschilderij zijn dat ik alles naar wens kan beschilderen. Zijn er elementen die extra belangrijk zijn. Toch een gedichtje erbij op? Of toch liever een achtergrondkleur zoals in de kinderkamer is met een combinatie van een element uit het geboortekaartje erop. Het kan allemaal. Ook laten veel mensen gewoon aan mij over hoe het mooist uitkomt en sturen alleen kaartje in. Zoals bijvoorbeeld opa's, oma's , tantes en ooms die een origineel kraamcadeau zoeken voor hun nieuwe kleinkind en tevens een mooie blijvende herinnering!

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters