kraamcadeaus

Wil je geen standaardartikel dat je in elke winkel vind? Geen massaproduct? Denk dan eens aan de Done for you service. Met veel plezier & passie beschilder ik al jaren unieke geboortestoeltjes, herinneringskisten, speelgoedkisten, geboorteklokken, geboortekisten en dergelijke voor u. In de kleuren & stijl van je eigen ingestuurde geboortekaartje. Zo heb je altijd een uniek & persoonlijk cadeau wat erg in de smaak valt bij de kersverse ouders. Je laat zien dat je dat je om ze geeft en er tijd een aandacht aan besteed.

Na binnenkomst van het kaartje maak ik een persoonlijk ontwerp (maatwerk) en ga daarna aan de slag. Ik schuur, schilder met kwalitatieve verf en lak de producten af.

Subcategorieën

  • Kraamcadeau's

    Originele handbeschilderde kraamcadeau's. Met liefde en aandacht beschilderd naar wens, in de kleuren en style van het geboortekaartje. Zie hier een aantal voorbeelden. Ben je benieuwd hoe zoiets gemaakt wordt? Bekijk dan eens mijn filmpje op Youtube. 

  • Trouwcadeau's

    Ken je dat? Je bent op zoek naar speciaal cadeau , maar in de winkel vind je alleen de standaardproducten en het massawerk. Je ziet wel leuke dingen maar bent er toch niet zeker van of het hun smaak wel is. Met een handbeschilderde trouwkist kun je ervoor zorgen dat je het perfect passende cadeau voor het bruidspaar hebt. Het wordt immers in hun eigen stijl (de stijl van het trouwkaartje beschilderd) en de datum en namen komen erbij op. Wat is er nu persoonlijker dan dat? Je kunt zelf eventueel nog (extra) dingetjes toevoegen in deze trouwkist, zoals een felicitatiekaartje, flesjes wijn of iets anders leuks.

    De voordelen van een handbeschilderde kist zijn dat ik alles naar wens kan beschilderen. Zijn er elementen die extra belangrijk zijn. Toch een gedichtje erbij op? Of hun lievelingsquote? Het kan allemaal. Ook laten veel mensen gewoon aan mij over hoe het mooist uitkomt en sturen alleen kaartje in en zoeken zelf alleen het model kist uit wat ze aanspreekt. 

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters