Filteren op

Categorieën

Categorieën

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 67,00 - € 398,00

Schilderles -en Coaching

Elke dinsdag van 9 tot 11.00 uur ben je van harte welkom in Zwolle om te komen schilderen. De lessen zijn inclusief materiaal en exclusief schildersdoek (of waar je ook maar op wilt schilderen) . Het onderwerp is vrij en daarbij help ik je stap voor stap op weg met het mengen van de juiste kleuren, de opbouw van je schilderij en geef ik je handige tips en tricks.

Voor kinderen is het mogelijk om een creatief kinderfeestje te doen, tijdstip hiervoor kan vooraf bij op de woensdagmiddag in overleg. Zie foto rechts wat resultaten van kinderen tijdens een kinderfeestje. Een kinderfeestje duurt 1,5 uur.

schilderles schilderlessen voor beginners leren schilderen?

Subcategorieën

  • Kinderkunst

    Ken je dat? Je bent op zoek naar speciaal cadeau , maar in de winkel vind je alleen de standaardproducten en het massawerk. Je bent op zoek naar iets unieks en origineels wat in de smaak valt bij kersverse ouders. of ook als kindercadeau voor de verjaardag van 1,2,3 jaar. 

    Deze geboorteschilderijen worden stuk voor stuk met de hand beschilderd in de kleuren -en stijl van het geboortekaartje. Met de naam van het kindje. Ook de geboortedatum kan erbij op. Wat is er nu persoonlijker dan dat?

    De voordelen van een geboorteschilderij zijn dat ik alles naar wens kan beschilderen. Zijn er elementen die extra belangrijk zijn. Toch een gedichtje erbij op? Of toch liever een achtergrondkleur zoals in de kinderkamer is met een combinatie van een element uit het geboortekaartje erop. Het kan allemaal. Ook laten veel mensen gewoon aan mij over hoe het mooist uitkomt en sturen alleen kaartje in. Zoals bijvoorbeeld opa's, oma's , tantes en ooms die een origineel kraamcadeau zoeken voor hun nieuwe kleinkind en tevens een mooie blijvende herinnering!

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters