Kinderkunst

Ken je dat? Je bent op zoek naar speciaal cadeau , maar in de winkel vind je alleen de standaardproducten en het massawerk. Je bent op zoek naar iets unieks en origineels wat in de smaak valt bij kersverse ouders. of ook als kindercadeau voor de verjaardag van 1,2,3 jaar. 

Deze geboorteschilderijen worden stuk voor stuk met de hand beschilderd in de kleuren -en stijl van het geboortekaartje. Met de naam van het kindje. Ook de geboortedatum kan erbij op. Wat is er nu persoonlijker dan dat?

De voordelen van een geboorteschilderij zijn dat ik alles naar wens kan beschilderen. Zijn er elementen die extra belangrijk zijn. Toch een gedichtje erbij op? Of toch liever een achtergrondkleur zoals in de kinderkamer is met een combinatie van een element uit het geboortekaartje erop. Het kan allemaal. Ook laten veel mensen gewoon aan mij over hoe het mooist uitkomt en sturen alleen kaartje in. Zoals bijvoorbeeld opa's, oma's , tantes en ooms die een origineel kraamcadeau zoeken voor hun nieuwe kleinkind en tevens een mooie blijvende herinnering!

geboorteschilderij kinderkunst

Actieve filters