Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, en overeenkomsten tussen Jessika's Atelier / Jessika Design Studio en u.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings en betalingsvoorwaarden van Jessika's Atelier/ Jessika Designs studio akkoord gaat.

Garanties:

Alle producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Ik werk met professionele verf en lak de producten af*. Kleine producten worden op aanvraag in cadeauverpakking (cellofaan folie) verpakt. Met uitzondering van grote artikelen (stoel, speelgoedkist ect)

* olieverf schilderijen kunnen door hun aard mogelijk nog niet afgelakt zijn. Dit mag na 24 maand.

Aanbiedingen:

Aanbiedingen zijn geldig tot de aangegeven datum of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Levering:

De geschatte levertijd is een indicatie van de tijd om het artikel te maken. De levertijd gaat in nadat de betaling is ontvangen. Een eventueel langer durende levertijd kan geen reden zijn tot annulering van de bestelling. Mocht de levertijd afwijken dan wordt u hiervan zo mogelijk vooraf aan de opdracht van op de hoogte gebracht.

Ruilen/ Retourneren:

Gezien de aard van de producten is het helaas niet mogelijk om producten te ruilen of te retourneren.

De betaling:

Betaling geschied altijd vooraf. Dit gezien de aard van de producten (maatwerk) wat speciaal voor u gemaakt wordt. Zodra ik de betaling ontvangen heb, ga ik direct voor u aan de slag.

In overleg zijn we tot overeenstemming gekomen dat de facturen betaald kunnen worden binnen 30 dagen na factuurdatum. Zodra de opdracht is ontvangen, wordt er direct een factuur verstuurd per e-mail en alvast begonnen met de werkzaamheden.

De producten blijven eigendom van Jessika’s Atelier totdat aan alle betalingsverplichtingen zijn voldaan.

Verzending:

Zendingen kunnen afgehaald worden na berichtgeving. Naar wens worden artikelen verzonden per post of per pakket. Uw pakket wordt dan verzonden met betrouwbare pakketdiensten en ontvangt hiervan een verzendbericht.

Het risico van beschadiging en/ of vermissing van producten berust tot en met het moment van bezorging aan de consument tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

De pakketten worden standaard onverzekerd verzonden. Wanneer u uw pakket verzekerd verzonden wilt hebben is dat mogelijk tegen meerprijs en dient u dit vooraf aan te geven.

Indien u zelf niet thuis bent kan het pakket bij de buren worden afgeleverd.

Plaatsing van foto's/ werken/ activiteiten:

Alle gemaakte werken en gedane workshops plaats ik na de geefdatum op mijn website/social media. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit voorraf bij bestelling schriftelijk aangeven dan word het niet geplaatst op de website/ social media.

Aansprakelijkheid:

Jessika’s Atelier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de producten.

Wanneer een kaartje per computer word toegestuurd kunnen de kleuren iets afwijken van het daadwerkelijke product, gezien beeldscherm instellingen, hierop wordt geen garantie gegeven. Voor het beste resultaat ontvang ik daarom de kaartjes/ bijlages per post. Kaartjes krijgt u terug bij afhalen/ verzenden van uw bestelling.

Jessika's Atelier garandeert echter niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie in overeenstemming zijn. Afwijkingen kunnen in principe geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding van de overeenkomst.

Op deze algemene voorwaarden is aanvullend het Nederlands recht van toepassing.