Over de kunstenaar

Vroeger was ik altijd al creatief. Samen met mijn zusje bouwden we de mooiste hutten uit allerlei materialen, zo gebruikten we een tuinhek als deur, stof en lappen als omhulsel en zelfs dachten we aan de details, zo hadden we bijv 'echte' vensterbanken gemaakt in onze hut. Met een bloemetje erop.

 Ook veranderde ik regelmatig mijn kamer, een ander verfje, een ander kleurtje of behangetje op de muur en ook de meubels kregen een andere plek. Ik kon vooraf goed visualiseren hoe het eindresultaat eruit kwam te zien.

Nog steeds ben ik graag creatief bezig. Ik speel, leer & experimenteer graag met verf en allerhande materialen. Ps in 2010 ben ik realistisch gaan schilderen en heb ik leren schilderen volgens de glaceertechniek. In de periode daarna heb ik verschillende schildertechnieken uitgeprobeerd en ben ik meer gaan 'spelen' met verf.

Mijn slogan is dan ook geworden, spelenderwijs, leren, experimenteren & creëren. Met een 'dubbelzinnig' leren. Ik merk dat mensen vaak zeggen, ik ben niet zo creatief. Maar met een beetje hulp komen ze heel ver en verbazen ze zichzelf vaak wat ze kunnen maken. Weer anderen lukt het niet om thuis zelf tot schilderen te komen. Vandaar het  dubbelzinnige 'leren', als zijn de leren op zich ( de vaardigheid leren), leren experimenteren en het leren creëren.

Met veel plezier help ik jou om ook tot schilderen te komen en op een ontspannen en speelse manier te leren schilderen. Laat je inspireren en ga ook mee op schilder reis!

Ja, ik laat mij graag inspireren en reis graag mee>