Werkwijze voor maatwerk>

Wanneer gaat mijn bestelling in?

Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst van betaling behandeld. Tevens is het geboorte/ trouwkaartje van belang om te kunnen starten met schilderwerk. 

Wat is de (gemiddelde) levertijd?

Levertijden verschillen van moment tot moment en zijn afhankelijk van het aantal opdrachten wat er binnenkomt. Doorgaans schilder ik aan meerdere opdrachten tegelijk en komen daar steeds weer nieuwe opdrachten bij. Voor een geboortestoel is de gemiddelde levertijd tussen 1-3 weken en voor een grote speelgoedkist tussen 3-6 weken. Alle tussenmaat kisten tussen de 2-4 weken gemiddeld.

Hoe weet ik wat het resultaat wordt?

Het beste resultaat krijg je bij het opsturen van het kaartje per post. Op die manier kan ik de kleuren dichter benaderen dan per beeldscherm. Ook is de levertijd sneller. Kaartjes kunt u altijd weer retour ontvangen en worden standaard met de bestelling mee retour gestuurd. Wilt u de bestelling op een ander adres laten afleveren en het kaartje zelf retour ontvangen? Stuur dan naast het kaartje een enveloppe met het adres en een postzegel mee. 

Is er geen mogelijkheid tot het versturen van een kaartje per post? Dan kan het eventueel per e-mail aangeleverd worden. Op dat moment print ik hier het kaartje zelf uit. De kleuren kunnen dan meer afwijken, dan wanneer deze per post worden verstuurd. Het is van belang dat de afbeelding minimaal 4 mb is. De voorkeur gaat naar een JPEG bestand. 

Kan ik mijn kaartje/ afbeelding weer retour krijgen?

Jazeker kan dat! Standaard wordt deze met de bestelling weer retour gestuurd. Wilt u het pakket laten afleveren op een ander adres en uw kaartje terug op uw eigen adres? Dan voegt u eenvoudig een enveloppe met het adres en postzegel toe.

Ik heb mijn bestelling extra snel nodig, kan dat?

Het is niet altijd mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Soms kan dit wel (vanaf september '21 ), in dat geval betaald u een meerprijs van + 6,50-, omdat deze voor de andere bestellingen wordt gezet. e.e.a. is afhankelijk van het aantal bestellingen/ maaktijd ed. Er zijn vaak ook al kant en klare producten leverbaar, deze heb ik al beschilderd en hoeft dan alleen nog een naam en desgewenst geboortedatum op.

Kan ik ook mijn eigen stoeltje/ kistje ect aanleveren?

Jazeker kan dat. Voorwaarde is wel, geheel kaal/ geschuurd, ofwel direct schilderklaar zonder oude verflagen of bewerkingen eronder. Iemand had ook al eens een melkkrukje nog uit haar opa's stal. Toch superleuk om dit helemaal op te laten pimpen in de stijl / kleuren van het geboortekaartje. De prijs is ca € 15,- per uur. 

Zijn de prijzen vaste prijzen?

De prijzen in de shop zijn geldig voor gemiddelde geboortekaartjes. Heeft een kaartje meerwerk, dan kun je contact opnemen voor de prijs. Of u hoort dit dan voorraf bij opdracht. Vervolgens wordt door mij een inschatting gemaakt hoe lang ik bezig ben met het schilderwerk op basis van eerdere ervaringen met gelijkwaardige opdrachten. Ben ik er toch langer mee bezig dan gemiddeld, dan ontvangt u hier achteraf geen meerprijs van. 

Wat is de kwaliteit?

De producten worden geschilderd met lichtechte verf met veel pigment. Ook worden de producten afgelakt. (meestal met een matte lak, dit ziet u dan optisch niet altijd). Zo heeft u extra lang plezier ervan. 

Live schilderlessen

  • Individuele lessen en in kleine groepjes zijn mogelijk op dinsdag morgen van 9-11 of dinsdagavond van 19-21 uur. (Hierbij wordt er 1,5 m afstand gehouden en geventileerd).
  • Ook kunnen de lessen per beeldscherm worden gegeven op afstand wanneer u verder weg woont.
  • Het is ook mogelijk om live 'met de schildersezel op stap te gaan' en buiten te schilderen bij mooi weer. 

(Werkwijze

Door het Coronavirus is het mogelijk om workshops en schilderlessen online te volgen. Op een later tijdstip zullen deze waarschijnlijk ook weer persoonlijk worden aangeboden.

Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop, wordt deze zsm toegestuurd. U kunt uw lessen steeds (blijven) terugkijken. 

Heeft u nog andere vragen?

Neem dan gerust contact op per mail of whats app.

(Werkwijze

Door het Coronavirus is het mogelijk om workshops en schilderlessen online te volgen. Op een later tijdstip zullen deze waarschijnlijk ook weer persoonlijk worden aangeboden.

Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop, wordt deze zsm toegestuurd. U kunt uw lessen steeds (blijven) terugkijken. 

Heeft u nog andere vragen?

Neem dan gerust contact op per mail of whats app.