Schilderij in eigen opdracht (deel 2 inverfen) 2/3
search
  • Schilderij in eigen opdracht (deel 2 inverfen) 2/3
  • Schilderij in eigen opdracht (deel 2 inverfen) 2/3
  • Schilderij in eigen opdracht (deel 2 inverfen) 2/3

Schilderij in eigen opdracht (deel 2 inverfen) 2/3

€ 197,00
Inclusief belasting

Ben je op zoek naar een speciaal schilderij? Maar kun je niet vinden wat je zoekt? Lees dan verder over de mogelijkheden van een eventuele opdracht.

Aantal
Laatste items in voorraad

Minimale afname van het product is 100.

  Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Op dit moment kunt u zelf de betaling overboeken via uw eigen account.

  Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Na ontvangst betaling wordt uw bestelling in gang gezet. Levertijd zie veelgestelde vragen

  Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Er is geen mogelijkheid tot retour gezien de aard van de producten / maatwerk.

Wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt, dan kunnen we wellicht samen een schilderij samenstellen. Goede foto's zijn hierbij ontzettend van belang! Opdrachten vragen van de kunstenaar extra tijd en aandacht, gezien het vaak onderwerpen zijn die nog niet eerder geschilderd zijn of alleen op een andere manier. Immers elk schilderij is met de hand gemaakt & uniek. Daar kan geen machine tegenop. 

Voor de klant is het vaak moeilijk voor te stellen hoe een schilderij eruit komt te zien al zijnde eindresultaat. Daarom hanteert ik de volgende werkwijze, zodat ik niet voor niets aan de slag ga en u niet vastzit aan iets waarvoor u moet betalen, mocht u het toch niet mooi vinden.

U betaald in 3 stappen bijv 50 x 60 cm.

1. Schets € 85,- (incl. materiaal, doek)

2. eerste opzet in kleur + € 197,-

3. Afwerking € 197,-

Bij opdracht betaald u voor de schets. Mocht u niet tevreden zijn over de schets, dan bent u wel het bedrag van het geleverd werk en tijd (de schets) kwijt, maar hoeft u niet voor het verdere schilderij te betalen. Bent u tevreden, dan betaald u voor stap 2 een gedeelte ervan wordt ingeverfd, daarna wordt er contact met u opgenomen of de kleuren/ afbeelding er zo uitzien zoals u ongeveer in gedachten heeft. Bent u toch niet tevreden, dan kunt u hier weer stoppen met verder opdracht, (u bent dan wel het geld kwijt van de geleverde dienst, maar hoeft niet te betalen voor het restant van het schilderij. Bent u tevreden? Dan betaald u voor stap 3 en zal ik het schilderij verder afwerken, hier worden de details verfijnd en het schilderij wordt afgelakt (indien al mogelijk, want olieverf mag pas na 1 jaar worden afgelakt, dan mag u op een later tijdstip komen om het schilderij te laten aflakken). 

Deze aanbieding kan niet los worden gekocht.  Bijv> u kunt dus niet met een schets (van iemand anders aankomen) dat ik deze ga inverfen ;)

100 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.