Filteren op

Categorieën

Categorieën

Speciale Wensen

Speciale Wensen

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Gewicht

Gewicht

 • 0 kg - 5,5 kg

Prijs

Prijs

 • € 5,00 - € 398,00

Dimension

Dimension

Home

Subcategorieën

 • Natuurschilderijen

  Als echte natuurliefhebber trek ik graag de natuur in. Ik maak diverse foto's van de natuur, dieren en landschappen en dat gebruik ik als de inspiratie voor mijn natuurschilderijen. Ik schilder veelal met olieverf. Soms ook met acrylverf. Mijn schilderijen waren -en zijn op verschillende exposities te zien. Interesse? Je mag vrijblijvend komen kijken op afspraak. 

 • Schilderles -en Coaching

  Elke dinsdag van 9 tot 11.00 uur ben je van harte welkom in Zwolle om te komen schilderen. De lessen zijn inclusief materiaal en exclusief schildersdoek (of waar je ook maar op wilt schilderen) . Het onderwerp is vrij en daarbij help ik je stap voor stap op weg met het mengen van de juiste kleuren, de opbouw van je schilderij en geef ik je handige tips en tricks.

  Voor kinderen is het mogelijk om een creatief kinderfeestje te doen, tijdstip hiervoor kan vooraf bij op de woensdagmiddag in overleg. Zie foto rechts wat resultaten van kinderen tijdens een kinderfeestje. Een kinderfeestje duurt 1,5 uur.

 • kraamcadeaus

  Wil je geen standaardartikel dat je in elke winkel vind? Geen massaproduct? Denk dan eens aan de Done for you service. Met veel plezier & passie beschilder ik al jaren unieke geboortestoeltjes, herinneringskisten, speelgoedkisten, geboorteklokken, geboortekisten en dergelijke voor u. In de kleuren & stijl van je eigen ingestuurde geboortekaartje. Zo heb je altijd een uniek & persoonlijk cadeau wat erg in de smaak valt bij de kersverse ouders. Je laat zien dat je dat je om ze geeft en er tijd een aandacht aan besteed.

  Na binnenkomst van het kaartje maak ik een persoonlijk ontwerp (maatwerk) en ga daarna aan de slag. Ik schuur, schilder met kwalitatieve verf en lak de producten af.

 • Design

  Diverse diensten (zie uitklapmenu)

 • Home Makeover

  Wil je je huis een metamorfose geven? Heb je veel wit aan de wand? Weet je niet goed wat je kunt veranderen? Dan help ik je daar graag bij!

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters