Home

Subcategorieën

 • Natuurschilderijen

  Als echte natuurliefhebber trek ik graag de natuur in. Ik maak diverse foto's van de natuur, dieren en landschappen en dat gebruik ik als de inspiratie voor mijn natuurschilderijen. Ik schilder veelal met olieverf. Soms ook met acrylverf. Mijn schilderijen waren -en zijn op verschillende exposities te zien. Interesse? Je mag vrijblijvend komen kijken op afspraak. 

 • Schilderlessen

  Elke dinsdag van 9 tot 11.00 uur ben je van harte welkom in Zwolle om te komen schilderen. De lessen zijn inclusief materiaal en exclusief schildersdoek (of waar je ook maar op wilt schilderen) . Het onderwerp is vrij en daarbij help ik je stap voor stap op weg met het mengen van de juiste kleuren, de opbouw van je schilderij en geef ik je handige tips en tricks.

  Voor kinderen is het mogelijk om een creatief kinderfeestje te doen, tijdstip hiervoor kan vooraf bij op de woensdagmiddag in overleg. Zie foto rechts wat resultaten van kinderen tijdens een kinderfeestje. Een kinderfeestje duurt 1,5 uur.

 • Custom Paint

  Wil je geen standaardartikel dat je in elke winkel vind? Geen massaproduct? Denk dan eens aan de Done for you service. Met veel plezier & passie beschilder ik al jaren unieke geboortestoeltjes, herinneringskisten, speelgoedkisten, geboorteklokken, geboortekisten en dergelijke voor u. In de kleuren & stijl van je eigen ingestuurde geboortekaartje. Zo heb je altijd een uniek & persoonlijk cadeau wat erg in de smaak valt bij de kersverse ouders. Je laat zien dat je dat je om ze geeft en er tijd een aandacht aan besteed.

  Na binnenkomst van het kaartje maak ik een persoonlijk ontwerp (maatwerk) en ga daarna aan de slag. Ik schuur, schilder met kwalitatieve verf en lak de producten af.

 • Design

  Diverse diensten (zie uitklapmenu)

 • Seizoensartikelen
 • Kunstkaarten
 • Kunstuitleen

  Alle schilderijen ontwerp ik naar mijn eigen inzicht. Elk (origineel) schilderij is met de hand geschilderd en een uniek exemplaar. Daarnaast zijn er kunstkaarten -en posters van mijn schilderijen beschikbaar. Waar elders massa is kassa geldt en er vele producten overgeproduceerd worden, gaat u hier juist voor het lokale, kleinschalige en unieke karakter. Alsof de tijd weer even stilstaat...Met aandacht, liefde, tijd en energie wordt elk schilderij stuk voor stuk met de hand geschilderd. Omdat ik het zo leuk vind om een leeg en kaal doek of plank om te toveren tot een waar schilderij!

  Omdat niet iedereen het budget ervoor over heeft om een uniek schilderij aan te schaffen en daarnaast omdat je soms ook eerst even wilt kijken of het wel echt in jouw huis past, bied ik deze kunstuitleen aan.

  Schaf je binnen 3 maand je schilderij alsnog aan? Dan wordt de volledige huurprijs in mindering gebracht. 

 • Kado met naam

  Ben je op zoek naar een kado voorzien van naam ( of tekst)? En je wilt er niet meerdere weken op hoeven wachten tot het klaar is. Dan is dit een goede keuze. Er wordt gewerkt met standaard lettertypes. 

Er zijn 40 producten.

Item 1-12 van 40 in totaal item(s)

Actieve filters